Rätte suhtes käis endise abikaasaga seoses kriminaalasi

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Rätte ehk Kõmmari.
Raivo Rätte ehk Kõmmari. Foto: Kosmikud

Nõmmel oma maja ees üleeile peretüli käigus liiklusõnnetuses hukkunud Kosmikute bändi basskitarristi Raivo Rätte suhtes oli käimas kriminaalmenetlus, mis puudutas tema suhteid endise abikaasaga.

Politsei alustas juuni lõpus mehe suhtes kriminaalmenetlust oma endise abikaasa tapmisega ähvardamise ja kehalise väärkohtlemisega seoses, kinnitas prokuratuur.

Nõmmel juhtunud liiklusõnnetuse tõttu, milles 48-aastane Rätte surma sai, peeti kinni 27-aastane kahtlustatav, kes on tema endise abikaasa uus elukaaslane. Põhja ringkonnaprokuratuur taotles mehe vahistamist, kuid kohus täna seda taotlust ei rahuldanud, leides, et see pole põhjendatud.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre ütles eile, et tüli ei leidnud poolte vahel aset esimest korda. Kaks päeva varem külastas noorsoopolitseinik sama perekonda ning suhtles naise ja lastega. Rätte endine abikaasa Palmi (40) ütles, et mees ründas neid.

Rätte Soome naaber rääkis, et Raivo oli südamlik ja hea mees, kasvatas seal üksinda oma 17-aastast tütart. «Parimad inimesed maailmas, hoolitses oma haige ema eest ka. Kindlasti ei olnud ta vägivaldne,» ütles ta.

Politsei esialgsetel andmetel sai häirekeskus öösel teate, et Nõmmel Kivi tänaval ründas 48-aastane mees 27-aastast meest ja 40-aastast naist. Sündmuskohale jõudnud politseinikud leidsid sündmuspaigalt avariilise sõiduauto Audi A6, katkise aia ning selle juurest 48-aastase raskelt viga saanud mehe. Mees toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, kus tema elu kahjuks päästa ei õnnestunud.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles