Koolitajate vähene huvi sundis eesti keele õppelaadast loobuma

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti keele sõnaraamatud.
Eesti keele sõnaraamatud. Foto: Toomas Huik/Postimees

Täiskasvanud õppija nädala raames toimuma pidanud eesti keele õppelaadad  jäävad koolitajate vähese huvi tõttu ära.

«Vaatamata koolitusluba omavate keeleõppeteenust pakkuvate asutuste suurele arvule oli nende huvi laadal osalemise vastu üsna kesine,» kirjutab Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed oma kuukirjas. «Kuigi keeleõppijale oleks äärmiselt oluline lisaks võrgupõhisele info saamisele ka teenusepakkujatega kohtuda ning selle põhjal oma õppimise valikuid teha, peame kahetsusega tunnistama, et sellel korral me taolist võimalust pakkuda ei saa,» tunnistas MISA elukestva õppe üksuse juht Eduard Odinets.Ta lisas, et otsivad kindlasti edaspidiseks häid võimalusi keeleõpetajate ja keeleõppijate kokkuviimiseks.

Keelelaada eesmärgiks oli viia kokku täiskasvanud keeleõppijad ning keeleõppeteenust pakkuvad koolitusasutused ja kirjastused. Laadad pidid  toimuma 8. oktoobril Narvas ja 11. oktoobril Tallinnas.

Sihtasutus vabandab kõigi ees, kellele muudatused ebameeldivusi põhjustasid ning tuletab meelde, et info keeleõppeteenuste pakkujate kohta on kättesaadav MISA võrgulehel www.meis.ee/keeleoppe-huvitamine ning veebilehel http://denginazad.com .
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles