Lääne-Virumaal murti ühe ööga sisse kolme kauplusesse

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargus.
Vargus. Foto: Toomas Huik.

Ööl vastu eilset murti Lääne-Virumaal sisse kolme kauplusesse. Kas tegu on ühe ja sama varga või vargajõuguga, ei ole Viru ringkonnaprokuratuurile veel teada.

Ööl vastu 2. oktoobrit varastati Tapal 1. mai puiesteel asuvast kauplusest kaks kassaaparaati, sularaha, erinevaid lihatooteid ja kauplusele kuuluv kaubik Ford Transit. Kahju on kokku 5000 eurot.

Samal ööl tungiti sisse Kadrinas Viitna teel asuvasse kauplusesse, kust viidi kaasa erinevaid alkohoolseid jooke ja tubakatooteid. Kahju on selgitamisel.

Vargad jõudsid ka Rakveres Tallinna tänaval asuvasse kauplusesse, kust varastati erinevaid alkohoolseid jooke ja tubakatooteid. Kahju on selgitamisel.

See, kas tol ööl tegutses kolmes erinevas kaupluses üks ja sama varas või vargajõuk, selgub Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja sõnul menetluse käigus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles