Lugejad on vastu ühekordsete sõidutalongide kaotamisele

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ID-pilet hakkab mittetallinlastele olema pealinna ühistranspordis kallim kui tallinlastele.
ID-pilet hakkab mittetallinlastele olema pealinna ühistranspordis kallim kui tallinlastele. Foto: Tiina Kõrtsini / SL Õhtuleht.

Gallupis osalenud Tallinnapostimees.ee lugejatest vastas ligi 90 protsenti, et nad on vastu ühekordset sõitu võimaldavate paberist sõidutalongide kaotamisele.

Tallinna linnavõim kavatseb tulevikus ühekordset sõitu võimaldavad sõidutalongid ära kaotada ning täielikult üle minna ühe- ja kahe tunni piletitele.

Tallinnapostimees.ee gallupis osalenud 603 vastajast märkis aga 89,6 protsenti, et nende arvates ei tuleks ära kaotada ühekordset sõitu võimaldavaid sõidutalonge. Vaid 10,4 protsenti olid taoliste talongide kaotamise poolt.

Tallinnapostimees.ee küsis gallupis:« Kas teie arvates võiks Tallinnas ära kaotada ühekordset sõitu võimaldavad paberist sõidutalongid?» Võimalikud vastusevariandid olid jah või ei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles