Fotod: vihmavesi võimutseb

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevane vihm pole eriti tugev, kuid muutis nii mõneski kohas liikumise pehmelt öeldes ebamugavaks.


Põldmarja tänavale tekib iga vihmahooga suur lomp. Pärast tõsisemat vihma pääseb sealt läbi ainult kummikutes. Kommunaalameti hinnangul vajab Põldmarja tänav pikemas perspektiivis sajuvee kanalisatsiooni ehitamist ja selle rajamise on amet lubanud oma järgnevate aastate tööde plaani lisada.

Jalakäijale väga ebamugav koht on ka Endla tänava raudteeviadukti all olev kõnnitee. Seal on küll püütud jalakäijaid vett pritsivate autode eest kaitsta piirde külge kinnitatud plekktahvlite abil, kuid suuremate kiiruste puhul lendab vesi nendest kõrge kaarega üle. Ja häda sellele, kes sel ajal kõnniteel juhtub olema. Pealegi on viadukti aluse kõnnitee ühes otsas mõned tahvlid puudu ning sealt kuiva nahaga läbipääsemiseks tuleb ohtlikust kohast läbi sööstmine ülimalt täpselt ajastada.

Tõeline katsumus on Pärnu mnt 106 maja esine kõnnitee. Mõnes kohas on asfalt üsna sügavale ära vajunud ning kõnniteele on tekkinud keskmisest tunduvalt sügavamad lombid. Paar lompi on ka bussipeatuses ja nii mõnigi bussijuht oskab peatada oma sõiduki just nii, et uksed avanevad otse vette.

Gonsiori tänava ülekäigurada Kivisilla tänava nurga juures jääb vihmaga täielikult vee alla. Jalakäija saab seal kannatada nii rohelist tuld oodates kui sellega tänavat ületades. Punane tuli tähendab märgi riideid, roheline tuli märgi jalanõusid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles