Kaatrihuku järel kadunuks jäänute aktiivsed otsingud lõpetati

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läänemeri.
Läänemeri. Foto: SCANPIX

Rohuküla ja Hobulaiu vahel Läänemaal leiti eelmisel nädalal reede hilisõhtul kella 23 paiku uppunud kaater, kaks sellega merele läinud meest on siiani kadunud, politsei- ja piirivalveamet (PPA) on nende aktiivsed otsingud lõpetanud.

«Hetkel enam nende aktiivseid otsinguid ei teostata,» rääkis PPA Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kais Postimees.ee’le.

«Nende otsingutega tegeletakse edasi igapäevatöö käigus, kontrollitakse ala, kus nad kadunuks jäid, ning rannikualal hoitakse silm peal,» selgitas Kais. «Igapäevaselt ju merepatrullid toimuvad ning nende raames jätkuvad ka kadunuks jäänute otsingud.»

Postimehele teadaolevalt olid kadunud mehed kogenud merelkäijad ja sõitsid õnnetuse juhtudes laualaadungiga Haapsalu ja Vormsi vahel asuvale Hobulaiule suvekoju.

Meeste otsimisega alustati kohe ja otsingud jätkusid ka laupäeval, seni on need olnud tulemusteta. Päästjatele tulid lisajõuks appi meeste sõbrad, tuttavad ja vabatahtlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles