Tähesaju City laieneb

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähesaju City arengule aitab kindlasti kaasa ka hiljuti avatud Tondiraba jalakäijate tunnel.
Tähesaju City arengule aitab kindlasti kaasa ka hiljuti avatud Tondiraba jalakäijate tunnel. Foto: Raigo Pajula

Novembri alguses avatakse Lasnamäel Tondirabas Tähesaju City kaubanduskeskuses uus Fixus müügiketti kuuluv autovaruosade ja -tarvikute kauplus.

Fixus on üks Eesti juhtivaid autovaruosade ja –tarvikute müügikette, mille kauplused asuvad üle Eesti.  Eelmisel nädalal jõudsid Fixus Lasnamäe ja Tähesaju City kokkuleppele, mille kohaselt rendib Fixus endale kaubanduskeskuses ligi 900 ruutmeetrit kaubanduspinna.

Fixus Lasnamäe juhi Andrei Antsoni sõnul on tarbijakindluse kasvuga seoses autode jaeturg Eestis kasvutrendis ning seetõttu on sobilik hetk tegevust laiendada.

«Otsides Tallinnas laienemiseks sobivat kinnisvara  ja kaaludes erinevaid võimalusi, langes meie valik Tähesaju Cityle,» ütles Antson. «Hea asukoht Lasnamäe südames, kaasaegsed ruumid ja mõnu parkimine ning arenev ümbruskond olid peamised põhjused, miks me just nii otsustasime. Meie jaoks on oluline olla kliendile lähedal.»

Uus Fixuse kauplus hakkab nii jae- kui ka hulgiklientidele pakkuma laia valikut autovaruosi, autotarvikuid, autokeemiat, tööriistu, akusid, rehve ja kõike muud, mida auto juures vaja läheb.

Tähesaju City juhi Hindrek Leppsalu sõnul kasvab Tallinnas kaubandusettevõtete huvi kvaliteetsete pindade vastu. «Eelkõige eelistatakse pindu kaubanduskeskustes, et saada kasu igapäevasest kliendivoost ja ühisreklaamist. Lisaks Fixusele laiendas oma tegevust Tähesaju City’s ka sisustuskaubamaja Home 4 You, avades hiljut uue outlet-kaupluse,» selgitas Leppsalu. «Huvi kasv on kindlasti seotud jaekaubandusturu positiivsete arengutega laiemalt. On ju statistikaameti andmetel käesoleval aastal  jaekaubandus Eestis kasvanud umbes neli protsenti,  kodumasinate, mööbli ja ehituskaupade vallas on kasv mõnel kuul ulatunud isegi kuni 20 protsendini. Meil on külastajate arv käesoleval aastal umbes 15 protsendi võrra kasvanud.» 

Tähesaju City on suurim omalaadne, peamiselt sisustus- ja tööstuskaupadele keskendunud kaubanduskompleks Eestis. Mustakivi ja Laagna tee ristmikul asuv keskus koondab enda alla terve hoonetepargi ning lõplikult valmides on seal enam kui 100 000 ruutmeetrit kvaliteetset kaubanduspinda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles