Posti ramminud ja õhulennu teinud autojuht väidab, et sõitis 30 km/h

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

Tallinnas Järvevana teel öösel sõiduautoga ligi kuuemeetrise õhulennu teinud ning tänavavalgustuse posti ramminud mees väitis, et tema auto kiirus oli 30 kilomeetrit tunnis.

Õnnetus juhtus eile õhtul kella üheksa paiku kohas, kus käivad teetööd ja kiiremini sõita ei tohigi, vahendab Reporter.ee.

Autot juhtinud vanema mehe sõnul sõitis ta teeauto, mispeale tema Mitsubishi juhitavuse kaotas ja tegi umbes 5-6 meetri pikkuse õhulennu, rammides seejärel tänavavalgustusposti ja teepiiret.

Kokkupõrge oli niivõrd tugev, et Järvevana teel kadus mõneks minutiks isegi elekter. Kohale tulnud päästjad kõrvaldasid süttimisohu ja puhastasid tee laialipaiskunud sõidukitükkidest.

Seaduse järgi ei saa juhile midagi ette heita, sest politsei saab kiiruseületajaid karistada vaid siis, kui kiiruse ületamine on radariga fikseeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles