Sotsiaalmeedias meenutatakse Mati Talvikut: sa jääd!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Talvik 11.04.1942-25.07.2018
Mati Talvik 11.04.1942-25.07.2018 Foto: Martin Ilustrumm

Sõbrad ja kolleegid mälestavad sotsiaalmeedias heade sõnadega telelegend Mati Talvikut.

President Kersti Kaljulaid tänas oma järelhüüdes Talvikut selle eest, et telemees aitas Eestit lahti rääkida ning kasvatas üles mitu põlvkonda nii telemajas kui telerite ees kodus. 

«Armastatud telemehena oli ta meie kõigi jaoks omainimene, kelle väärt ajakirjanikutööd ja kaasahaaravaid saateid jälgides on veetnud lugematuid tunde terved põlvkonnad eestimaalasi,» kirjutas peaminister Jüri Ratas. 

«Jää hüvasti hea kolleeg, sõber ja teekaaslane,» kirjutas Tallinna TV enine juht Toomas Lepp sotsiaalmeedias. «Olen sinuga joonud ühest kruusist, olen sinuga söönud ühte leiba ja vaadanud elu läbi ühe kaamerasilma. Aitäh sulle selle aja eest. Sinu annet jagus igale poole. Sa oskasid mõne hetkega võita oma telejutukaaslaste südamed ja sellest energiast sündisid sajad saated, mida mäletatakse veel kaua,» lisas Lepp.

Ta lisas, et sai Talvikult elurõõmu ning õppis oskusi ja telenippe. «See oli väärt aeg. Sa jääd!»

«Ei kõla telemaja kolmandal korrusel enam tema sõbralik terehõige kolleegidele,» kirjutas sotsiaalmeedias Talviku kolleeg Silvia Karro. 

Saate «Pealtnägija» meeskond meenutas samuti Talvikut hea sõnaga: «Oli au ja privileeg toimetada kõrvuti meie aja ühe suurima telemehe ja suurepärase inimesega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles