/nginx/o/2011/10/10/786282t1h345f.jpg)
4–6 portsu
30 min
280 kcal
2 kana rinnafileed
2 sibulat
1 purustatud küüslauguküüs
4 loorberilehte
näpuotsatäis musta pipart, tšillipulbrit, kurkumat, vürtsköömneid ja soola
1 sl suhkrut
3 suuremat tükeldatud tomatit
0,5 sl riivitud ingverit
0,75 dl taimeõli
1 purk ehk u 400 ml kookospiima
1,5 dl vett
Kuumuta vokkpann ja prae sektoriteks lõigatud sibulad pooles õlis kuldseks. Püreesta need köögikombainis või blenderis koos ülejäänud ainetega (v.a kana). Keeda kastet kastrulis koos loorberiga 10 minutit, kuni see muutub pisut paksemaks. Kuumuta ülejäänud õli pannil ja prae suupärasteks tükkideks lõigatud kanapalad kergelt jumekaks. Vala peale mikserdatud-keedetud kaste ning kuumuta roog keema. Kui kana on seest valge, kuid veel mahlane, on kaste valmis. Eemalda loorberilehed. Serveeri koos hea valge keeduriisi ja soovi korral värskete koriandrilehtedega.