Küsitlus: millised on teie ootused president Toomas Hendrik Ilvesele teisel ametiajal?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Gljuza
Irina Gljuza Foto: SCANPIX

Toomas Hendrik Ilves andis eile riigikogus ametivande ja alustas oma teist ametiaega riigipeana.

Maret Veske (76)
pensionär

Mina isiklikult hindan presidenti väga kõrgelt ja mul on valus, kui tema tööd kritiseeritakse mõttetult. Soovin talle jõudu ja head tervist, et ta täidaks oma presidendiülesandeid teisel ametiajal hästi. Evelin Ilves meeldib mulle ka väga. Ta on arst ja kasutab oma teadmisi õiges suunas – just selles, millele ühiskond peab tähelepanu pöörama, sest tervislik eluviis on väga oluline.

Rainer Holm (27)
müügijuht

Usun, et Toomas Hendrik Ilves on Eestit hästi esindanud, ja mulle tundub, et selles osas olukord halvemaks ei lähe. Ja ehkki Eesti on teiste Euroopa riikidega võrreldes varjus, läheb Eestil majandusolukorrast rääkides paremini kui teistel – näiteks Kreekal, Portugalil, Hispaanial. Loogiline on, et president ei mõjuta tugevalt valitsuse tööd, kuid ta on mees, kel on oma positsioon, ja ta on alati seda tõestanud. Esileedi meeldib mulle ka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles