Peoline süüdistab tipp-poliitikuid nende napsude ärajoomises

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Sööäär ja Maret Maripuu presidendi vastuvõtul tantsimas.
Imre Sööäär ja Maret Maripuu presidendi vastuvõtul tantsimas. Foto: Sille Annuk

Pärast laupäevast pidu ühes Pärnu ööklubis süüdistab Hawaii Expressi spordipoe töötaja nelja tuntud reformierakondlast selles, et nad väidetavalt hõivasid nende seltskonna laua ja jõid ära nende joogid.

Spordipoeketi Hawaii Express töötajad pidasid laupäeval Pärnu ööklubis Sugar jõulupidu, kui sinna saabus Reformierakonna neli tipp-poliitikut - riigikogulased Keit Pentus, Jaanus Rahumägi ja Imre Sooäär ning sotsiaalminister Maret Maripuu, kirjutab Õhtuleht.

Spordipoe turundusjuht Priit Salumäe väidab oma blogis, et poliitikud hõivanud ühe nende seltskonna laua ja tantsuplatsilt tulles olid ka nende klaasid tühjad ning lisab sapiselt, et õnneks jäid vähemalt laua juurde jäetud käekotid alles.

Imre Sooäärt selline süüdistus üllatas ning tema sõnul pani nende seltskond oma joogiklaasid baarileti lähedale püstijalalauale, kuhu panid oma klaasid ka teised peolised. «Oleks võinud märkima tulla, kui midagi oli valesti,» imestab Sooäär peoseltskonna tagaseljakirumise üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles