Tallinn annab Kultuurikatla vara sihtasutusele tasuta kasutamiseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurikatel.
Kultuurikatel. Foto: Raigo Pajula.

Tallinna linnavalitsus tegi tänasel istungil kaks otsust, mis puudutavad Kultuurikatla rajatiste ja muu vara otsustuskorras tasuta üleandmist sihtasutusele Tallinn 2011.

SA Tallinn 2011 juhatuse liige Jaanus Mutli ütles linnavalitsuse pressikonverentsil, et linnavolikogu poole läks teele kaks otsuse eelnõud. Ühega neist antakse sihtasutusele otsustuskorras 30 aastaks tasuta kasutusse Põhja puiestee 27a ja 35 kinnistutel paiknevad 20 hoonet. Tegemist on Kultuurikatlaga, mille renoveerimist on alustatud.

Nimetatud kinnistuid tuleb kasutada vastavalt Kultuurikatla vajadustele loometegevuse arendamiseks.

Teise eelnõu järgi antakse SA-le Tallinna 2011 otsustuskorras tasuta kasutamiseks ka Kultuurikatlas asuv vara, mis on vajalik nende ruumide kasutamiseks. Praegu kuulub kogu see vara Tallinna linnale.

Mutli mainis, et Tallinna kui Euroopa kultuuripealinna aasta hakkab lõpule jõudma, kuid kultuur ei kao kuhugi. See tähendab, et Kultuurikatel tuleb korda teha. Pealegi ei ole need rajatised ainukesed sealses piirkonnas. Ta avaldas lootust, et linnahalli renoveerimise plaanid siiski teostuvad, peagi hakkab praeguse Statoili tankla asemele kerkima linnavalitsuse uus hoone ning edukalt tegutseb ka kalaturg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles