Vägivallatsejat nuhelnud ema sai kahtlustuse

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Svetlana näitab kokkupõrkes oma poja    klassikaaslasega käe peale saadud saadud sinikaid.
Svetlana näitab kokkupõrkes oma poja klassikaaslasega käe peale saadud saadud sinikaid. Foto: Mihkel Maripuu

Septembri lõpus Tallinna Linnamäe lütseumis viienda klassi poisiga füüsilisse konflikti sattunud emale esitati kahtlustus.

Naisele esitati mõned päeva pärast vahejuhtumit kahtlustus kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel, ütles Põhja Ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik Postimehele. Karistusseadustiku paragrahv 121 kohaselt võib teise inimese tervise kahjustamise, samuti löömise, peksmise või valu tekitanud muu kehalise väärkohtlemise eest karistada rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.

21. septembri päeval kutsuti politsei Tallinnas Linnamäe Vene Lütseumi, kus 32-aastane Svetlana ründas 12-aastast poissi. Päev hiljem oli politsei taas asja samasse kooli, kus eelmise päeva väidetav kannatanu lükkas 32-aastase Svetlana lapse peeglisse. Laps sai peeglikildudest kriimustusi.

Kool tunnistas, et neil on viiendas klassis käiva poisiga olnud probleeme juba aastaid. Poisiga on tegelenud nii kohalikud sotsiaaltöötajad, lastekaitsjad kui ka alaealiste komisjon.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles