Viru keskuse bussiterminalis võimutsevad eluheidikud

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru keskuse bussiterminal.
Viru keskuse bussiterminal. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tallinna Viru keskuse bussiterminalis on asotsiaalide ja pättide paradiis, väidab tallinlane Villu Koobas, kes neidudelt raha pomminud eluheidikud ise minema peletas, sest turvamees olevat samal ajal telefoniga rääkinud.

Koobase sõnul tõstis ta asotsiaalide vastu astudes kõvasti häält ja see ei saanud kuidagi turvamehele märkamatuks jääda ning kui ta noorukese turvatöötaja poole pöördus, leidis too aga, et midagi erilist ju ei juhtunud, kirjutab Õhtuleht.

«Enne, kui oli Falck või Securitas, siis neid ikka kardeti, aga see G4S on ju mingi naljanumber. Tallinnal oleks vaja üht kõva turvafirmat!» põrutab Villu Koobas.

G4Si kommunikatsioonijuht Julia Garanža ütleb, et bussiterminalis on turvakaamerad, mille abil saab muu hulgas kontrollida, kas töötajad on käitunud õigesti või mitte. Kahelt inimestelt raha küsivate meesterahvaste kohta on Viru keskuse bussiterminalis töötavatele G4Si turvatöötajatele ka varem teatatud, mehi on korduvalt korrale kutsutud ja terminalist minema viidud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles