EBS valiti maailma 300 parima ärikooli hulka

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Business School (EBS) Tallinnas Lauteri tänaval.
Estonian Business School (EBS) Tallinnas Lauteri tänaval. Foto: Toomas Huik

Estonian Business School (EBS) valiti Prantsusmaal tehtud Eduniversali uuringu tulemusel 300 maailma parema ärikooli hulka.

«Oleme pingutanud selle nimel, et olla arvestatud partner nii Eesti tööandjatele kui ülikoolidele, samuti Euroopa tunnustatud ärikoolidele,» ütles EBSi rektor Peeter Kross ning lisas, et 1988. aastal tegevust alustanud Eesti vanima äriülikooli jaoks oli uudis meeldiv üllatus.

EBSi partnerkoolide nimekiri on väärikas ning lähiaastate sihiks on võetud EPAS ja EQUIS akrediteeringute saavutamine, mis on ärikoolide kvaliteedi tunnuseks üle maailma, märkis kool oma pressiteates.

Tallinna kesklinnas Lauteri tänaval asuv EBS tähistab tänavu 20. aastapäeva ning pidulikud üritused kulmineeruvad 19. detsembril, kui tulenevalt soovist rõhutada rahvusvahelist juhtimisalast mõtlemist ja praktikat Eesti ühiskonnas valitakse EBSi audoktoriteks professor Peter Lorange ja professor Leslie Young.

Professor Lorange on äsja maha pannud presidendi ameti IMDs, Euroopa parimas ärikoolis Lausanne'is, mida ta juhtis 1993. aastast. Professor Lorange on maailmas hinnatud juhtimisstrateeg ja kõrgtasemel ärihariduse spetsialist.

Professor Leslie Young on Hong Kongist pärit rahandusprofessor ja kosmopoliit, üle maailma hinnatud mõtleja ja kõneleja, ärimaailma seoste ja kultuuride tundja. Tema audoktoriks valimine on seotud EBSi pikaaegse partnerlusega Hiina ja Hong Kongi ülikoolidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles