Kohus mõistis purikaohvri isale 10 000 eurot

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milana Kaštanova enne õnnetust.
Milana Kaštanova enne õnnetust. Foto: Erakogu

Peterburi linna Petrogradi rajoonikohus otsustas täna rahuldada Milana Kaštanova isa hagi ja määras talle 10 000 euro suuruse kompensatsiooni. Raha kulub Saksamaa kliiniku raviarvete tasumiseks.

Kaštanovite pere advokaadi Aleksander Golovanovi sõnul rahuldas kohus täna purikaohvri isa hagi, kuid täna pidi toimuma ka ta ema hagi arutamine, mis lükati edasi 8. novembri peale, kirjutab fontanka.ru. Milana Kaštanova ema taotles 2,5 miljoni rubla suurust hüvitist.

Raha kantakse Kölni kliinikule, kus neiut raviti. Neiu ravi eest ollakse hetkel võlgu ligi 100 000 eurot. Purikaohvri isa esialgne hagi oli märksa suurema summa peale, jagatuna kolmeks osaks, kuid advokaadi sõnul tuli neil hagis esialgu esitatud summat vähendada. Ülejäänud summade hüvitamist taotletakse hiljem. Hetkel viibib Milana ravil Tartus.

Neiu abikaasa Irnei Kalatšovi sõnul on tekkinud mõned probleemid. Leviva osteoporoos tõttu on ta luud muutunud hapraks. Enne luude tugevnemist pole võimalik jätkata ravivõimlemist senisel režiimil.

Peterburis õppinud Milana Kaštanova sai viga tänavu veebruaris, kui talle kukkus pähe katuselt alla pudenenud jäätükk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles