Langenud kapral saadetakse viimsele teele laupäeval

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agris Hutrof
Agris Hutrof Foto: Eesti Kaitsevägi

Möödunud nädalavahetusel Afganistanis langenud kapral Agris Hutrof saadetakse viimsele teele laupäeval Tallinnas Jaani kirikus.

Riiklik leinatalitus Jaani kirikus on kavas läbi viia 22. oktoobril kell 10, teatas kaitseväe peastaap. Mulda sängitatakse ta Lääne-Virumaal Väike-Maarja kalmistule.

Milll langenud kapral Agris Hutrof sark Eestisse jõuab ja toimub langenu vastuvõtt Tallinna lennuväljal, teavitab peastaap hiljem.

Eesti jalaväekompanii Estcoy-12 kaitseväelane kapral Agris Hutrof (25) langes Afganistanis NATO operatsioonil lahinguülesandeid täites laupäeva hommikul, kui Helmandi provintsis teenivad kaitseväelased viisid läbi Helmandi väekoondisesse kuuluva pataljoni lahingugrupi operatsiooni käigus jalgsipatrulli oma vastutusalas. Neid ründasid Afganistani valitsusvastased mässulised, kahes lahingukontaktis said lisaks kapral Hutrofile haavata veel kolm Estcoy-12 kaitseväelast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles