Soku hall jäi üle noatera korvpallilaste kätte

Mari Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2002. aastal Tiit Soku rajatud Soku hallis Mustamäel käivad trennis ümbruskonna koolide lapsed.
2002. aastal Tiit Soku rajatud Soku hallis Mustamäel käivad trennis ümbruskonna koolide lapsed. Foto: Eero Vabamägi

Tallinn korraldas südasuvel endise Soku korvpallihalli üürile andmiseks enampakkumise, millele reageeris vaid Keskerakonnaga tihedalt seotud Pirita Palliklubi, senine üürnik kuulis konkursist viimasel hetkel Postimehelt.

Kuulnud konkursi tähtaja eelõhtul, 19. juulil Postimehelt linna korraldatud südasuvisest konkursist Tiit Soku korvpallihalli üürimiseks, kiirustas selle senine suurim üürnik, spordiklubi Nord konkursile oma pakkumist koostama, et 500 korvpallilapsele jääks treeningukoht alles.

Olümpiavõitja ning Eesti korvpallikoondise praeguse peatreeneri Tiit Soku 2002. aastal rajatud hallis Mustamäel Tervise tänaval käivad trennis ümbruskonna koolide lapsed, kellele oleks väga keeruline uut harjutamispaika leida.

«Tänu teile õnnestus meil konkursil osaleda ja tänu teile saime teada, et ainult üks pakkumine oli tulnud. Ega neid spordiklubisid ei saa väga palju olla, kes seal osaleks,» rääkis ka Soku korvpallikooli lapsed viie aasta eest enda hõlma alla võtnud Nordi tegevjuht Tarmo Oras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles