FOTOD Tallinnas Mustakivi sillal oli tulistamine: üks inimene sai raskelt viga, tulistaja peeti kinni (4)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hilisõhtul tulistati Tallinnas Lasnamäel tulirelvast Glock meest, kelle seisund on raske. Tulistaja peeti sündmuskohal kinni.

Kella 23.05 ajal sai häirekeskus teate, et Tallinnas Lasnamäel Laagna teel Mustakivi sillal tulistas üks mees tulirelvast teist, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava. 

«Esialgsetel andmetel tekkis konflikt kahe omavahel võõra mehe vahel, mille tulemusena tulistas mees teist meest,» täpsustas Aava. «Meedikud hakkasid koheselt kannatanule abi osutama, ta viidi haiglasse ning tema seisund on hetkel raske.»

Politseinikud pidasid tulistaja sündmuskohal kinni. Arvatav tulistaja on 28-aastane mees. Kannatanu isik on alles tuvastamisel. 

Tulistaja tulirelv Glock on seaduslik ja registreeritud.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Urmet Tambre sõnul töötas südaöö paiku sündmuskohal hulk politseinikke. «Konfliktini viinud põhjus ning kõik muud juhtunuga seotud asjaolud on selgitamisel,» ütles Tambre. «Hetkel arvame, et tegu oli kahe mehe vahel tekkinud konfliktiga, mis päädis tulirelva kasutamisega, kuid ümberkaudsete inimeste ja kohalike elanike elud ohus ei ole,» lisas ta.

Menetlustoimingud sündmuskohal lõppesid alles öösel kella poole 4 paiku ja siis avati taas ka liiklus sillal.

Juhtunu osas alustatakse kriminaalmenetlust, mida viib läbi Põhja prefektuuri kriminaalbüroo ja juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kohalikud kirjutasid kella 23 paiku sotsiaalmeedias, et kuulsid Mustakivi sillal laske ning nägid, kuidas saabus kiirabi ja keegi pandi kanderaamile.
Kohalikud kirjutasid kella 23 paiku sotsiaalmeedias, et kuulsid Mustakivi sillal laske ning nägid, kuidas saabus kiirabi ja keegi pandi kanderaamile. Foto: FB
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles