Kiiruskaamerad on tänavu tuvastanud üle 60 000 rikkumise (8)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiruskaamera.
Kiiruskaamera. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kiiruskaamerad tuvastasid tänavu seitsme kuuga Eesti teedel  61 915 kiiruseületamist, mille kohta saadeti rikkujatele trahviteade.

Juulis fikseerisid Eesti teede ääres olevad kiiruskaamerad 16 560 rikkumist, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

2017. aastal tuvastasid kiiruskaamerad kokku 118 766 sõidukiiruse ületamist.

Politsei avalikustas Tallinnas esmaspäevased kiirusmõõtmiskohad

Et esmaspäev algaks ja lõppeks rahulikult, on korrakaitsjad esmaspäeva lõunast kiirust mõõtmas Tallinnas Ristiku tänaval, Tallinna Ülikooli läheduses, Lasnamäel ning Tartu maanteel.

Üks politseinikeduo jälgib kiirusest kinni pidamist Lääne-Tallinnas. Nemad tabasid enne kella 9 Pargi tänaval ühe alkoholi tarvitanud juhi. Pärastlõunal kohtab patrulle ka Sõle ning Ahtri tänaval ja Pärnu maanteel. Õhtul suunduvad politseinikud Rohu tänavale ning taas Tallinna Ülikooli juurde.

«Kui sa ei ole veel «Seitsmeste uudiste» ajaks kodus, siis tea, et sel ajal on patrullide tähelepanu all Põhja-Tallinna ja kesklinna ristmikud, kus juhtub kõige rohkem õnnetusi. Alates kella 19 võite ka lehvitada politseinikele, kes mõõdavad kiirust Laagna teel. Kui vahepeal ei ole politseinikke näha, siis see tähendab seda, et nad on väljakutsel. Kui aga sündmus saab lahendatud, siis suundutakse taas teedele ja tänavatele liiklejate keskele,» teatasid korrakaitsjad sotsiaalmeedias.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles