NOA palus vabandust kinkekaardi ja kalli šampanjaga (3)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restorani peakokk Tõnis Siigur on pärast haiguspuhangut kinnitanud, et NOA on kontrollinud kõiki töötajaid ja sanitaar- ja hügieeninõudeid järgitakse täie tõsidusega. 
Restorani peakokk Tõnis Siigur on pärast haiguspuhangut kinnitanud, et NOA on kontrollinud kõiki töötajaid ja sanitaar- ja hügieeninõudeid järgitakse täie tõsidusega. Foto: Eero Vabamägi

Mõistatus, kuidas sai alguse ja levis tipprestoranis NOA salmonelloosipuhang, on vähehaaval lahti hargnemas. Samal ajal on restoran haigestunud klientidele hakanud kompensatsiooni välja maksma.

Praeguseni pole aga täit tõde nakkusallika ega levikuteede kohta. Selge on vaid see, et kõik haigestunud sõid teisipäeval, 17. juulil Viimsi nooblis restoranis veiseliha tartari.

Läinud nädala reedel sai veterinaar- ja toiduamet laborianalüüsidega ühele poole ja tuli välja, et roa kaks toorainet – veiseliha ja muna – olid nõuetekohased.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles