Kass Liisu jõudis koju tõenäoliselt põletatud silmaga

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass Liisu oli jalutuskäigu ajal ühest silmast ilma jäänud. Tõenäoliselt on teda kuuma esemega põletatud, kuid päris kindel ei saa olla, sest olukorda keegi pealt ei näinud. FOTO: erakogu
Kass Liisu oli jalutuskäigu ajal ühest silmast ilma jäänud. Tõenäoliselt on teda kuuma esemega põletatud, kuid päris kindel ei saa olla, sest olukorda keegi pealt ei näinud. FOTO: erakogu Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetuse eel tuli Karksi-Nuia servas elav kass Liisu koju ehmatava välimusega. Paarikuuste kassipoegade ema silma oli haavatud nii, et isegi loomaarst, kelle juurde omanik ta viis, kinnitas, et vaatepilt oli hirmus.

«Pilt oli hästi kole ja kõik oli verine,» rääkis arst Piia Vilu tema juurde väikeloomakliinikusse toodud kassist. Tundus, et looma oli kõrvetatud, kui sada protsenti arst seda väita ei saanud. «Ülemised ripsmekarvad olid tõesti nagu kõrvetatud,» lausus ta.

Tehti röntgen, mis näitas, et võõrkeha või kuuli haavas polnud. «Kas seal on veel mõni haav sees, selgub kolmapäeval, kui läheb silma amputeerimiseks,» lasus arst ja ütles, et esimese korraga oli haava peensusteni uurida keeruline ning ei nähtud ka mõtet kassi sedaviisi kiusata. «Ta sai valu- ja põletikurohud ning esmaspäeval tundis end oluliselt paremini,» teadis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles