Mees, sa ei tea, kui kõvasti ma löön!

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljakordne Eesti meister vabavõitluses Kaupo Kokamägi suvises treeninglaagris Tartmaal Kammeri koolis.
Neljakordne Eesti meister vabavõitluses Kaupo Kokamägi suvises treeninglaagris Tartmaal Kammeri koolis. Foto: Kristjan Teedema

Jah, omal nahal me seda löögitugevust keegi kogenud ei ole (taevale tänu!), aga targemad teavad, et Kaupo Kokamägi on Euroopas üks paremaid lööjaid. Ja kui löögid ei aita, on tal muidki võtteid varuks, ikka valusaid.

Kui vahelduseks lööma minna, siis ikka sellise mehega, kes lüüa oskab. Sest kaua sa ikka aastast aastasse muudkui kulged, olgu ratta seljas Rein Taaramäe tuules, suusatades Jaak Mae seltsis või joostes Tiidrek Nurme kannul – kokkuvõttes on see kõik rahumeelne liikumine (kui ässad just võistluskäiku sisse ei lükka).

Niisiis, vahelduseks kuluks ära midagi agressiivset. Sellist, kus mokk lüüakse lõhki, kulm rulli ja käed-jalad siniseks. Ja kui tahta tõepoolest maksimumi, siis tuleb minna vastu parimale, kes ses vallas Eestis võtta on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles