Lapsevanem: kool ajab lapsed kaubakeskusesse hängima

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna 21. kool
Tallinna 21. kool Foto: Egert Kamenik

Tallinna 21. koolis harjutamas käiva pisikese kooripoisi isa pole rahul, et hoone sulgemise vajadust põhjuseks tuues lapsed õhtustel tänavatel vanemaid ootama sunnitakse, kuid direktori kinnitusel kehtivad kooli reeglid ühtviisi kõikidele.

Nördinud lapsevanem ei mõista, miks südalinnas asuv Tallinna 21. kool, millelt üüritud ruumides harjutavad Tallinna poistekoori ettevalmistuskoorid, sulgeb oma uksed nii vara, sundides väikeseid poisse tänaval oma vanemaid ootama, kirjutas Õhtuleht.

«Kas meie raha eest ülal peetud koolimaja(d) ei peaks võimaldama pärast tunde lastel seal ruumides hobidega tegelemist või saadame nad kohe Viru keskusesse hängima?» lausus kuueaastase kooripoisi anonüümseks jääda soovinud isa. lausub pahane mees.

21. kooli direktor Naida Tomingas ütles, et koolikord kehtib ühtviisi kõikidele ja ta ei tea miks Tallinna poistekoorile, kes üürib neilt ruume, peaks kehtima mingi teine kord.

Tomingase sõnul on neil kooriga kokkulepe, et enne proovi algust lapsed iseseisvalt koolis ringi ei liigu ja pärast proovi lahkuvad majast, sest õppekorpuses lõpeb tegevus tavaliselt 17.30 ja maja suletakse pool tundi hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles