PBKs läheb eetrisse esimene Palo büroo tellitud saade

Mirjam Mäekivi
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuht Dmitri Mihhailov
Saatejuht Dmitri Mihhailov Foto: Erakogu

Sel pühapäeval, 21. detsembril kell 15.40 jõuab PBK (Pervõi Baltiiski kanal) eetrisse esimene saade rahvastikuministri büroo rahastamisel valminud ühiskondlik-poliitilisest saatesarjast «Otsekõne» («Prjamaja retš»).

Esimese saate teema on «Majanduskriis ja inimene» ning stuudiosse on kutsutud teemat arutama majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, Sampo panga juhatuse esimees Aivar Rehe ning ettevõtjad Raivo Vare ja Pavel Botšarov.

Saade on venekeelne eestikeelsete subtiitritega. Saatejuht on pikaajalise teletöö kogemusega Dmitri Mihhailov, kes on osalenud erinevate sarnaste saadete («Eetris on Eesti», «Kolmas sektor» ja «Unetus») tegemisel ja on muu hulgas aastaid töötanud ETVs.

Rahvastikuministri büroo teatel on saatesarja idee luua tugevam infoühisruum ning aktiivne ja positiivne dialoog eesti keelt ja vene keelt kõnelevate inimeste vahel Eestis ning ühtlasi informeerida erapooletult ja kaalutletult mitte-eestlasi Eesti poliitilises, majanduslikus ja sotsiaalses elus toimuvatest protsessidest.

Saatesari «Otsekõne» koosneb 12 saatest, mis on eetris igal pühapäeval (välja arvatud 4. jaanuar).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles