Fotod ja video: Tallinki hotell sai pommiähvarduse, politsei suundus ka Swedbanki juurde (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 13:35 sai politsei väljakutse Tallink City hotelli, kus kahtlustati pommiähvardust. Kell 14:35 sündmus lõppes, liiklus avati ja inimesed juhatati hotelli tagasi. Politsei teatel oli peale pommiähvardust Radissoni hotelli kõrval asuvas Swedbanki kontoris lärmanud meeltesegaduses mees.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava sõnul demineerijad kontrollisid Tallinki hotelli hoonet ja midagi kahtlast ei leitud. Ta lisas, et Radissoni hotell pommiähvardust ei saanud, kuid seal oli paanikat tekitanud lärmav segaduses meesterahvas.

Esialgse teate saades hakati inimesi Tallinki hotellist evakueerima ja suleti liiklus Laikmaa tänava Narva maantee ja Gonsiori vahelisel lõigul. 

Kohapeal viibivale Postimehe reporterile ütlesid Tallinki hotelli töötajad, et nad kuulsid häiret, kõlaritest lasti ebameeldivat häält ja öeldi, et kõik peavad majast lahkuma. Mis on häire põhjus, seda töötajatele ei öeldud.

Postimehe reporteri andmete põhjal pandi pommiähvarduse saades Viru keskuse Tallinki hotelli poolsed uksed kinni ja politsei ajas inimesi Tammsaare pargi ja Estonia puiestee poole.

Postimees kirjutas 13. augustil, et meeltesegaduses mees lärmas Radissoni hotellis. Tegelikult lärmas mees hotelli kõrval asuvas Swedbanki kontoris.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles