Tallinna tänavad on juba keskpäevast alates tavatult umbes

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusummik Tallinnas Pärnu maanteel.
Liiklusummik Tallinnas Pärnu maanteel. Foto: Peeter Langovits

Tallinna autobussikoondise teatel on linnas täna tekkinud suured ummikud juba keskpäevast alates, kuid otseselt liiklusõnnetustest need põhjustatud pole.

«Linnas tekkisid suured ummikud juba täna keskpäevast alates,» lausus Tallinna autobussikoondise avalike suhete juht Sirje Roht. «Bussigraafikud on kõik sassis ja see kestab arvatavasti veel 2-3 tundi. Sõitjatel palume varuda kannatust.»

Roht ei osanud muud põhjust ummikutele välja pakkuda kui seda, et on reedene päev koos lähenevate pühadega ja koolilastel algas vaheaeg - inimesed hakkasid ühekorraga sõitma töölt koju, kingitusi ostma ja linnast välja.

Postimees.ee lugeja teatas, et Pärnu maantee viadukt on umbes juba alates 12-st saadik ning sealt sõitmine on tugevalt raskendatud.

Põhja politseiprefektuuri andmetel näiteks Pärnu maantee viadukti piirkonnas mingit avariid, mis liiklust oleks takistanud, toimunud pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles