Selgus Postimees.ee iPhone'i kampaania kümnes võitja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone.
iPhone. Foto: SCANPIX

Postimees.ee alustas eelmisel nädalal iPhone’i mängu ja eile selgus juba kümnes võitja.

1. Postimees.ee esimene iPhone'i võitja on Raido Raud

Selleks on Postimees.ee igapäevane lugeja Raido Raud. Ta rääkis, et otsustas kampaanias osaleda, kuna senine telefon ütles just üles. «Mõtlesin, et oleks väga hea, kui ei peaks uut ostma,» ütles värske iPhone’i omanik. Varem ta seda telefoni kasutanud pole, kuid plaanib hakata iPhonei’iga nii tööasju ajama kui meelt lahutama. Postimees.ee’d külastab Raido mitmeid kordi päevas. «Loen netist igapäevaselt ikka üksjagu uudiseid,» ütles ta.

2. Postimees.ee teine iPhone’i võitja on Mirko Kaunis

Postimehe iPhone’i mängu teine võitja Mirko Kaunis otsustas kampaanias osaleda seetõttu, et nägi, et eelmisel päeval keegi just võitis. «Vaatasin ka, et äkki õnn näkkab.» Uue iPhone'i omanik ütles, et on varasemalt kasutanud iPhone 3, kuid uut versiooni mitte. Postimeest loeb Mirko Kaunis iga päev.

Postimees.ee kampaanias saab iPhone'i võita 24.10-04.11. Selleks tuleb Postimees.ee seada oma brauseri avaleheks. Iga päev loositakse osalejate vahel välja 1 iPhone. Kokku loositakse välja 12 iPhone'i.

3. Postimees.ee kolmas iPhone’i võitja on Diana Jõesoo

Kolmandana võitis kampaanias iPhone’i Diana Jõesoo. Neiu rääkis, et tema isa oli juba end kampaanias osalema registreerinud ning Postimehe avaleheks teinud, kuid ta sisestas ka enda andmed ja saigi auhinna. Midagi nii suurt pole ta enda sõnul varem võitnud. Peres loetakse Postimeest nii paberil kui veebist ning Diana ise loeb internetist uudiseid ülepäeviti. Varem pole tal iPhone’i olnud, kuid seda kasutada ta oskab ning kinnitab, et hakkab seadet kasutama nii meelelahutuseks kui muuks vajalikuks.

4. Postimees.ee neljas iPhone’i võitja on Triin Parm

Neljas võitja Triin Parm oli võidust kuuldes üllatunud, kuna tal pole viimasel ajal loosiga vedanud. Postimeest loeb ta igapäevaselt nii veebist kui paberilt. iPhone'i on ta ka varem kasutanud ja hakkab sellega eelkõige tööasju ajama.

5. Postimees.ee viies iPhone’i võitja on Lauri Laiapea

Viiendana sai iPhone’i omanikuks Lauri Laiapea, kes loeb Postimeest iga päev interneti vahendusel. iPhone’i pole ta varem kasutanud. Uue telefoniga plaanib võitja tööasju ajama hakata.

6. Postimees.ee kuues iPhone’i võitja on Priit Kasemets

Kuues võitja on Priit Kasemets, kes pole varem küll iPhone'i kasutanud, kuid on Apple'i kaubamärgi austaja ja omab sama firma arvutit. «Pean firmast lugu küll,» märkis ta. Postimeest loeb ta töö juures paberilt ning lisaks mitu korda päevas veebist.

7. Postimees.ee seitsmes iPhone’i võitja on Hanno Leht

Seitsmendana naeratas loosiõnn Hanno Lehele, kel varemgi kampaaniates vedanud on – näiteks on ta võitnud ka aastavahetuse reisi Pariisi. Postimehe paberlehte loeb ta töö juures ning vaatab lisaks igapäevaselt ka online-uudiseid. iPhone’i omanikuks sai Hanno esmakordselt.

8. Postimees.ee kaheksas iPhone’i võitja on Kusti Lemba

Kaheksas uhiuus iPhone kuulub nüüd Kusti Lembale. Varasemalt Kustil kampaaniatega õnne pole olnud ning ka iPhone'i mehel eelnevalt polnud. Postimeest loeb ta veebist umbes kord päevas, kui vaatab üle, mis uudiseid on juurde tulnud.

9. Postimees.ee üheksas iPhone’i võitja on Sirle Sussen

Kampaania üheksas võitja on Sirle Sussen, kes loeb Postimeest igapäevaselt veebist ja on varem lehte ka koju tellinud. «Seal on kõige paremad uudised,» leiab ta. Susseni sõnul pole ta varem kunagi midagi võitnud ning iPhone’i omanikuks saamisest kuuldes olid emotsioonid võimsad. «Ausalt öeldes lagesid meil enam toas ei ole,» naeris ta. «Kui varem pole tõesti isegi Bingo Lotos midagi võitnud ja siis võidad sellise asja...!» ei leidnud Sussen võidurõõmu kirjeldamiseks sõnu.

10. Postimees.ee kümnes iPhone'i võitja on Sigrid Kägovere

Kampaania kümnes võitja on Sigrid Kägovere, kes loeb Postimehe uudiseid veebist. Varem pole ta loosiga suuri auhindu saanud ning ka iPhone’i hakkab kasutama esimest korda. «Teen kõigepealt endale selgeks, mis ta üldse on ja mis temaga teha saab, aga usun, et hakkan kindlasti kasutama,» ütles Sigrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles