Lugejad pigem toetavad Tallinna pingutusi ID-pileti arendamisel

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ID-pilet hakkab mittetallinlastele olema pealinna ühistranspordis kallim kui tallinlastele.
ID-pilet hakkab mittetallinlastele olema pealinna ühistranspordis kallim kui tallinlastele. Foto: Tiina Kõrtsini / SL Õhtuleht.

Gallupis osalenud Tallinnapostimees.ee lugejatest toetas 60 protsenti Tallinna pingutusi ID-pileti arendamisel, mis muuhulgas näeb ette, et telekapuldi abil saaks tulevikus lunastada piletit loomaaeda, ujulatesse ja muuseumitesse.

Vastanutest 44,9 protsenti märkis, et toetavad linna pingutis, sest teenuseid tuleb ikka arendada. 15,1 protsenti toetas aga linna plaane seetõttu, et kavatseb uusi lahendusi kindlasti kasutama hakata.

33,9 protsenti vastanutest märkis aga, et nad ei toeta linna pingutusi, sest see on mõttetu raharaiskamine. 6,1 protsenti vastanutest ei toetanud linna plaane aga seetõttu, et arvas, et uute lahenduste kasutajaid on liiga vähe.

Ühtekokku osales gallupis 657 vastajat. Tallinnapostimees.ee küsis lugejatelt: «Kas toetate linna pingutusi ID-pileti arendamisel - et seda saaks osta ka telekapuldi abil ning ID-pilet oleks kasutusel ka loomaaias, ujulates ja muuseumites?»

Vastuste variandid olid: 1) jah, sest hakkan uusi lahendusi kindlasti kasutama; 2) jah, sest teenuseid tuleb ikka arendada; 3) ei, sest see on mõttetu raharaiskamine; 4) ei, sest kasutajaid sellele on liiga vähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles