Valitsus tegi ettepaneku riigikogu erakorraliseks kokku kutsumiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu
Riigikogu Foto: Tairo Lutter

Valitsus otsustas tänasel istungil teha riigikogu esimehele ettepaneku kutsuda 22. augustil kell 10 kokku erakorraline istungjärk.

Riigikogu istungil arutatakse valitsuse ettepanekul ühte seaduseelnõu ning lisaks sellele annab riigikogu ees ametivande ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist.

Valitsuse ettepanekul on istungi päevakorras esimesel lugemisel riigikogu liikmete Jaak Madisoni, Kalle Laaneti, Jaanus Karilaidi, Toomas Vitsuti, Raivo Aegi, Uno Kaskpeiti, Valdo Randpere, Külliki Kübarsepa, Margus Tsahkna ja Liisa Oviiri algatatud abipolitseiniku seaduse muutmise seaduse eelnõu (631 SE).

Peaminister esitab presidendile ettepaneku Rene Tammisti nimetamiseks ettevõtlus- ja infotehnoloogia ministri ametisse järgmisel nädalal. Kui president uue ministri ametisse nimetab, annab ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister 22. augustil riigikogu ees ka ametivande.

Valitsus tegi ettepaneku riigikogu erakorraliseks kokku kutsumiseks, tuginedes põhiseaduse § 68-le ning Riigikogu kodu- ja töökorra seaduse § 51-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles