Astroloog Igor Mang naistele lähenemisest: mul on oma meetod (5)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast ETV saate «Pealtnägija» kevadist paljastust, kuidas mitu naist süüdistavad Igor Mangi seksuaalses ahistamises, sõitis mees ise Türki. Postimehe fotograaf sai reisilt naasnud Mangi pildile 24. mail, mil astroloog ütles, et veel ei kavatse ta asja kommenteerida.
Pärast ETV saate «Pealtnägija» kevadist paljastust, kuidas mitu naist süüdistavad Igor Mangi seksuaalses ahistamises, sõitis mees ise Türki. Postimehe fotograaf sai reisilt naasnud Mangi pildile 24. mail, mil astroloog ütles, et veel ei kavatse ta asja kommenteerida. Foto: Konstantin Sednev

Igor Mangi ahistamisjuhtumi väärteotoimikust paljastub horoskoobimehe taktika naistele lähenemisel.

«Kogu protseduuri jooksul puudutasin tema keha läbi riiete, mitte ihu pealt. Marta mingil hetkel näitas välja ebalemist, isegi kohmetust, kuid ta ei teinud ega öelnud midagi, et ma oleksin aru saanud tema selgest soovist asjaga mitte jätkata,» kirjeldas Igor Mang aprillikuiseid sündmusi.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles