Vangerdus «Terevisioonis»: Piret Järvis-Milder lahkub, koha võtab sisse Liisu Lass (3)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Järvis-Milder
Piret Järvis-Milder Foto: Kuvatõmmis

Piret Järvis-Milder lahkub «Terevisioonist», saate meeskonnaga liitub ERRi teleuudiste juht Liisu Lass. Lisaks liitub saate meeskonnaga ka Owe Petersell. 

Endine «Pealtnägija» saatejuht Piret Järvis-Milder lahkub sügishooajast  «Terevisiooni» saatejuhi kohalt ning asub taas koostööd tegema «Pealtnägijaga». 

«Terevisioonis» asub tööle Liisu Lass, keda võib näha ekraanil paaril korral nädalas. Lassi põhitöökohaks jääb ikka ERRi teleuudiste juhtimine. 

Postimehele uudist kinnitanud Eesti Rahvusringhäälingu juhatuse liige Urmas Oru lisas, et vangerduste plaan sündis juba kevadel. «Võime öelda, et kaks head plaani langes kokku,» märkis Oru. 

«Kuna meil oli plaan laiendada «Pealtnägija» teemadevalikut, siis Piret kui endine «Pealtnägija» inimene oli selleks täiesti sobilik ning oli loogiline tema sinna meeskonda n-ö tagasi anda.»

Samuti on «Terevisiooniga» liituv Liisu Lass samas meeskonnas varem töötanud. «Oma majast kaks väga sobilikku kohta,» märkis Oru kokkuvõtlikult. 

«Terevisiooni» saatejuhtidena jätkavad Katrin Viirpalu ja Reimo Sildvee. Lisaks neile alustavad uute saatejuhtidena Liisu Lass ja Owe Petersell.

«Owe Peterselli tugevus on eelkõige soe ja empaatiline suhtumine kaassaatejuhtidesse, intervjueeritavatesse ja televaatajatesse. Seega peaksid Katrin ja Reimo endale Liisu ja Owe näol saama igati võrdväärsed ja üksteist täiendavad partnerid. Igal juhul olen ma väga rahul, et nii Liisu kui Owe «Terevisiooni» tiimiga nõustusid liituma. Usun, et nad pälvivad kiiresti televaatajate poolehoiu ja armastuse,» lisas ERRi päevakajaliste saadete peatoimetaja Peep Kala.

«Võib poolnaljatamisi öelda, et olen nüüd «saba ja sarvedega» meedias tagasi,» kommenteeris «Terevisiooniga» liituv Owe Petersell. 

Liisu Lassi sõnul tuli see pakkumine tuli talle ootamatult. «Samas on koostöö «Terevisiooni» meeskonnaga minu jaoks justkui rõõmus taaskohtumine. «Terevisiooni» suund on avada senisest enam päevakajalisi teemasid, mis annab hea võimaluse uudistetoimetusest tuleva infovoo laiendamiseks,» ütles Lass. 

Liisu Lass alustas tööd ERRi teleuudiste juhina läinud oktoobris, misjärel toimus «Aktuaalses kaameras» mitu muudatust. Töölt lasti lahti armastatud telenägu Kadri Hinrikus. Maikuus lahkus ETVst uudisteankur Monika Tamla. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles