Hiidlased vihased: Leiger purustas pühadeks koju saamise lootuse (7)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil autode järjekord Hiiumaa praamile Rohuküla sadamas.
Pildil autode järjekord Hiiumaa praamile Rohuküla sadamas. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eile õhtul tehnilise rikke tõttu Rohuküla-Heltermaa liinilt eemaldatud Leiger tekitab hiidlastes muret koju saamise pärast.

«Järjekordne rike parvlaev Leigeril Hiiumaa ja mandri vahel purustab normaalselt  pühadeks koju saamise lootuse. Tuleb arvestada üldjärjekorras olekuga, kõik broneeringud on tühistatud,» kirjutas pettunud lugeja Postimehele.

«Hetkel ei ole infot, et Leiger ei sõidaks homme,» rahustas TS Laevade kommunikatsioonijuht Sirle Arro murelikke hiidlasi.

Vaatamata Leigri rikkele, pole Arro sõnul parlaeva liiklusega Rohuküla-Heltermaa liinil probleeme. Kliente teenindab nii parvlaev Tiiu, kui Leigerit asendav Mercandia.

Küll aga ei vaidle Arro vastu, et asenduslaev mahutab Leigerist tunduvalt vähem sõidukeid, mistõttu varem broneeritud e-piletitest kasu ei ole ning kõigil tuleb oma piletitega üldjärjekorda suunduda. Eelisjärjekorras saavad Arro sõnul laevale vaid liinibussid, operatiivsõidukid ja erivajadustega inimesed.  

«Hooldusinsener on laeva poole teel,» kommenteeris TS Laevad turundus- ja kommunikatsioonijuht Sirle Arro Leigri hetkeseisu.

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles