Epp Ehand: väliskorrespondendi amet on loomatöö (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehandi maakodu asub künka otsas, köögiaknast paistmas kuldkollane viljapõld ja helitaustaks veiste ja lammaste igapäevased asjatoimetused. Elukaaslase ehitatud kasvuhoones kasvavad aga imehead kirsstomatid.
Ehandi maakodu asub künka otsas, köögiaknast paistmas kuldkollane viljapõld ja helitaustaks veiste ja lammaste igapäevased asjatoimetused. Elukaaslase ehitatud kasvuhoones kasvavad aga imehead kirsstomatid. Foto: Eero Vabamägi

17 aastat «Aktuaalses kaameras» reporteri ja päevatoimetaja tööd teinud Epp Ehand võttis vastu uue väljakutse: sügisel saab temast ERRi Euroopa korrespondent, kelle ülesanne on selgitada Eesti inimestele, mis mõtted tiirlevad Brüsseli bürokraatide hallides ajukurdudes.

Päev pärast seda, kui uudis Ehandi määramisest avalikkusele teatavaks sai, võõrustas asjaosaline Arterit oma suvekodus. Tagasihoidlikult halliks krohvitud palkmaja lasi nõukogude aja alguses ehitada tema vanaema, kelle imekombel sõjast puutumata jäänud kodu oli saanud piksetabamuse. Mätliku Helmi raudset tahet imetledes ja pilguga tema istutatud puude kõrgust mõõtes tulis jutuks Ehandi raske nooruspõlv, tema süles magav Hans ja ka see, et järgmisel kevadel tuleb kindlasti korraks koju tulla, et tomatitaimed maha saaks.

Mis teid Eesti elus ära tüütas?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles