Üleilmse elektroonilise ühendkooriga on liitunud juba üle 12 000 inimese

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tõnu Kaljuste / FB

Enam kui 12 000 inimest on liitunud täna õhtul toimuva EV100 Üheslaulmisel loodava üleilmse elektroonilise ühendkooriga. Digitaalse kooriga saab liituda täna kella 21-ni veebilehel www.EV100.ee

"Juba enne Üheslaulmise algust on end üleilmsesse elektroonilisse koori kirja pannud rohkem kui 12 000 inimest ja see number kasvab kiirenevas tempos," ütles EV100 suursündmuste juht Margus Kasterpalu.

"Kuna Üheslaulmine toimub täna üle Eesti ja välismaalgi, oleme esmakordselt loonud võimaluse liituda ühendkooriga digitaalselt veebilehe ja mobiiliäpi abil. Nii saame laulda üheskoos kõikjal maailmas." 

Pühapäeva õhtul toimub EV100 suvise peonädala raames Tallinna lauluväljakul ja vähemalt 40 paigas üle Eesti üheslaulmine, millel saab osaleda Eesti Televisiooni ja Vikerraadio ülekande vahendusel ning ka digitaalselt.

Üleilmsesse koori registreerumine toimub EV100 mobiilirakenduse või veebilehe kaudu.

Üleilmse koori kokkusaamiseks tegi mobiilirakenduse Telia Eesti, mis on ettevõtte kingitus Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks.

Pühapäeval, 19. augustil kell 19 toimub algab Tallinna lauluväljakul EV100 Üheslaulmine "Laulu võim" ning sellele järgneb järelkontsert "Sajandi sumin". EV100 Üheslaulmist korraldab Nargenfestival, lauluväljakul toimuva sündmuse piletiinfo leiab Piletilevi keskkonnast.

Eesti Vabariigi 100. juubeliaastal tähistatakse taasiseseisvumise aastapäeva suvise peonädalaga, mis toob Eesti inimesed ja nende sõbrad kokku suurtele ühisüritustele. EV100 suvine peonädal algas 17. augustil esimese Eesti üldluulepeoga Rakveres ja lõpeb 25. augustil muinastulede ööga üle Eesti. Nädala üks tipphetki 19. augustil toimuv EV100 üleilmne üheslaulmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles