Kohus saatis oma elukaaslast terroriseerinud mehe vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Harju maakohus saatis neljapäeval reaalselt vangi mehe, kes järjepidevalt vägivallatses oma elukaaslase kallal ning tegi seda korduvalt sedavõrd hoogsalt, et kannatada sai ka ema hoole all olnud väike laps.

Kohus mõistis 33-aastase Veikko süüdi piinamises, omavolilises sissetungis ning raske tervisekahjustuse tekitamises, millega kaasnes kannatanule raske kehaline haigus ja mõistis talle lühimenetluse korras kolme aasta ja nelja kuu pikkuse reaalse vangistuse.

Ühtlasi tuleb Veikkol tasuda kaitsjatasu, ekspertiisikulu ja koopiate tegemise hüvitamiseks ligi 215 eurot, samuti maksta esimese astme kuriteo sooritamise eest riigi tuludesse 695 eurot sundraha.

Veikkol lasub süüdistus oma elukaaslasele raske tervisekahjustuse tekitamises ja järjepidevas kehalises väärkohtlemises, mis kvalifitseerus piinamisena. Politsei tõendas ära seitse piinamise episoodi, millest kahe puhul sai kannatada ka ema süles viibinud kolmeaastane laps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles