Sisetülid viisid Vabaerakonna reitingu tõusule (14)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vabaerakond tõstis augustikuistes toetusreitingutes nina jälle vee peale. Samal ajal kaotasid toetust Eestimaa Rohelised ja Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE). Valimiste lähenedes kasvab ka eelistuseta valijate hulk.

Vabaerakond tõstis augustikuistes toetusreitingutes nina jälle vee peale. Samal ajal kaotasid toetust Rohelised ja Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE). Valimiste lähenedes kasvab suuremaks ka eelistuseta valijate hulk.

Postimehe ja BNSi tellitud ning Kantar Emori poolt augusti kolmandal nädalal läbi viidud uuringust selgub, et samal ajal mitme erisorti uudisega silma paistnud Vabaerakonna reiting tõusis valimiskünnise lähistele. Kui juulis toetas neid kolm protsenti valijatest, siis augustis 4,7. Kui selline osakaal valijatest toetaks neid valimistel, jääksid nad veel künnise alla.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles