Kultuuriöö on osa EV100 suvisest peonädalast

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Foto autor: Liis Reiman / EV100

Augustikuu viimasel laupäeval, 25. augustil toimub Tallinna südalinnas järjekordne Kultuuriöö, mille käigus toimuvad pärastlõunast kuni südaööni kontserdid, etendused, õpitoad, näitused ja põnevad temaatilised ekskursioonid.

"2015. aastal alguse saanud linnafestival Kultuuriöö üllatab sel korral nii suurejoonelise Balti riikide orkestrite ühiskontserdiga kui ka Improteatri etenduse, põnevate ekskursioonide ja lasteprogrammiga," ütles Tallinna kultuuriameti juhataja Aini Härm. 

Vabaduse väljakul toimub laupäeval, 25. augustil algusega kell 17 Balti akord – Tallinna, Riia ja Vilniuse linnaorkestrite suur ühiskontsert, millega tähistatakse koos Eesti, Läti ja Leedu 100. sünnipäeva!

Kontserdil astuvad lavale Tallinna Kammerorkester, orkester RIGA, Vilniuse Püha Kristoferi Kammerorkester, solistid Raivo Tafenau (saksofon, Eesti), Tiit Kikas (viiul, Eesti), Arturs Noviks (akordion, Läti), Daumants Kalniņš (vokaal, Läti), Veronika Povilioniene (vokaal, Leedu) ja Petras Vyšniauskas (saksofon, Leedu). Dirigeerivad Valdis Butāns (Läti) ja Modestas Barkauskas (Leedu). Kontserdil teeb kaasa jazzbänd koosseisus Kirke Karja (klaver, Eesti), Mihkel Mälgand (kontrabass, Eesti) ja Normunds Everts (trummid, Läti).

Kell 21 astub Vabaduse väljakul lavale Stig Rästa soolokontsert ja sellele järgneb kell 22 ansambel Lenna.

Kultuuriöö kireva kava leiab SIIT. Enamus sündmusi on publikule tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles