EV100 suvise peonädala rännutee on lõppemas

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
matkasaapad ja samblavaip
matkasaapad ja samblavaip Foto: pixabay.com

​Täna, 24. augustil toimuvad osana EV100 suvise peonädala programmist viimased RMK suure ühismatka etapid. Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva tähistamiseks korraldatud üleriigiline matk lõppeb 25. augustil matkapeoga Aegviidus, kuhu jõuavad kokku kõik 6. augustil alustanud matkagrupid.

"Veel viimast päeva toimuvad RMK matkaradadel ülimalt populaarsed Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale pühendatud matkad, mis tipnevad 25. augustil kõigi huviliste ja osalejate matkapeoga Aegviidus," rääkis EV100 programmi juht Maarja-Liisa Soe.

"Kuigi matkadel on kohad täitunud, siis saab liituda täna kell 21 Voose lõkkekohas algava lõkkeõhtuga, kus esitavad oma interpretatsioone Arvo Pärdi Ukuaru valsist ansambel UMA, Tõnu Raadik ning Indrek Kruusimaa," märkis ta.

24. augustil RMK ühismatka raames toimuv Eesti Vabariigi 100 aasta loole ja ajaloole pühendatud sündmus algab Aegviidu-Kõrvemaa puhkealal kell 21 ning on kõigile huvilistele tasuta. Lisainfo registreerimise ja osalemise kohta leiab SIIT.

Valik EV100 suvise peonädala tänase päeva sündmustest

Eesti Vabariigi 100. juubeliaastal tähistatakse taasiseseisvumise aastapäeva suvise peonädalaga, mis toob Eesti inimesed ja nende sõbrad kokku suurtele ühisüritustele. EV100 suvine peonädal algas 17. augustil esimese Eesti üldluulepeoga Rakveres ja lõpeb 25. augustil muinastulede ööga üle Eesti. Enam kui 200 suure suvise peonädala sündmust leiab www.ev100.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles