Eesti juht sattus oma autoga Saksamaal nelja sõidukiga ahelavariisse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Seeberg / Scanpix

Eestist pärit sõidukijuht sattus pühapäeval Saksamaal Alam-Saksi liidumaal nelja sõidukiga ahelavariisse, milles sai vigastada kaks inimest.

Õnnetuse põhjustas 27-aastane Hamburgist pärit sõidukjuht, kes ei märganud A1 kiirteel Stuhri ja Bremen-Brinkumi vahelisel lõigul tekkinud liiklusummikut ning sõitis oma autoga tagant otsa sõiduautole, mille roolis oli 52-aastane mees, teatas Alam-Saksi liidumaa politsei.

Auto paiskus omakorda otsa sõiduautole, mida juhtis 35-aastane Eestist pärit mees. Eestlase auto paiskus otsa linnamaasturile, mida juhtis 63-aastane mees.

Õnnetuses sai vigastada kaks naist, kes olid kaassõitjad kahes esimeses õnnetusse sattunud autos. Kiirabi toimetas naised sündmuskohalt haiglasse, kuid politsei teatel olid nende vigastused kergemad.

Kaks esimest õnnetusse sattunud autot said nii suuri kahjustusi, et nendega ei saanud edasi sõita ning puksiir vedas autod teelt ära. Politsei hinnangul ulatub liiklusõnnetusega tekitatud kahju 37 000 euroni.

Õnnetuse tõttu tekkis kiirteel 10 kilomeetri pikkune ummik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles