Haaberstis paneb suvele punkti noorte elustiilipäev

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Alina Birjuk

Kõik huvilised on neljapäeval kell 10 oodatud Haabersti rulaparki, kus toimub suvele punkti panev noorte elustiilipäev.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgensoni sõnul on HNKXTRM mõnus elustiilipäev täis head muusikat, tänavakunsti ning ekstreemsporti.

«Elustiilipäeva raames toimuvad tõukeratta, bmx ja rula võistlused. Projekti eesmärgiks on pakkuda noortele võimalust kasutada rulaparke ka juhul, kui neil endil selleks vahendid puuduvad. Võistlusel saavad osaleda kõik, kel selleks on soovi. Takistuseks ei ole isegi vahendite puudumine. Kohapeal on olemas trikitõukerattad, kiivrid ja rulad, mida soovijad saavad võistlemiseks kasutada,» ütles Jürgenson.

«Lisaks toimub terve päeva vältel live grafiti show, mille tulemusena kattub Haabersti rulapargi kõrval olev pallimängude sein täiesti uue seinamaalinguga. Ürituse ajal annab hea muusikaga mõnusat energiat nii võistlejatele kui pealtvaatajatele dj Martinfieldz,» jätkas linnaosavanem.

Treener Dennis Karpovi juhendamisel on antud projekti raames juba toimunud tasuta tõukeratta treeningud noortele nii Ilmarise kui Haabersti rulapargis. Lisaks on noored osa saanud Pääsküla noortekeskuses toimunud dj õpitoast, Haabersti noortekeskuses toimunud seinamaalingute õpitoast ning Haabersti rulapargis toimunud stencilkunsti õpitoast.

Tegevused viiakse ellu riigieelarvelistest vahenditest Eesti Noorsootöö Keskuse korraldatud avatud noortekeskuste projektikonkursi kaudu.

Noorte elustiilipäeval osalemine on tasuta ja kõik huvilised oodatud. Üritust korraldavad Haabersti Vaba Aja Keskus koostöös Pääsküla noortekeskusega. Vihmase ilma korral toimub üritus Pääsküla siserulapargis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles