Reedel algavad reservõppused Kaitseliidu Tallinna ja Harju malevas

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu korraldatud näidislahing.
Kaitseliidu korraldatud näidislahing. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

4.-6. novembrini viivad Kaitseliidu Tallinna ja Harju malev läbi sisekaitsekompaniide reservõppekogunemised.

Tallinna maleva sisekaitsekompanii põhituumik formeeritakse Tallinna maleva Põhja Üksikkompanii baasil, puuduolevad ametikohad täidetakse reservväelastega, kes on läbinud ajateenistuse mereväe rannakaitsekompaniis, teatas Kaitseliidu pressiesindaja.

Harju malevas formeeritakse sisekaitsekompanii Keila malevkonna baasil.

Õppekogunemiste käigus lihvitakse sõltuvalt olukorrale vajalikke teadmisi ja oskusi kriisiolukordades Harjumaal asuvate objektide vaatlemiseks, julgestamiseks ja kaitsmiseks.

Tallinna maleva õppekogunemine viiakse läbi Kaitseliidu Tallinna maleva Männiku lasketiirus ning tegevuse harjutamine toimub Põhja-Tallinna linnaosas. Harju maleva õppekogunemine viiakse läbi Männikul ja Keilas.

Samaaegselt õppekogunemisega viib Tallinna maleva staap läbi kaardiharjutuse, juhtides õppekogunemise käigus tekkinud situatsioone. Ühtlasi kinnistatakse staabitöö protseduure ning treenitakse tegevusi planeerimaks ja juhtimaks mittekonventsionaalseid situatsioonide lahendamist.

Kaitseliidu sisekaitsekompaniide ülesanne on sõja- või eriolukordades kaitsta riiklikult tähtsaid objekte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles