Võta või mitu maratoni korraga: teatris, jooksurajal või metsas

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EV100 suvise peonädala lõpuks kaeti 175 kilomeetri pikkune toidulaud ning valmisid värviküllased menüüd.
EV100 suvise peonädala lõpuks kaeti 175 kilomeetri pikkune toidulaud ning valmisid värviküllased menüüd. Foto: Aron Urb / EV100

Juubeliaasta jätkub hoogsalt, pakkudes enese proovile panekuks mitu maratoni korraga. Ning kuna septembriga on alanud ka Eesti toidu kuu, leiab kõikjalt ka meeleolukaid suupisteid.

ESMASPÄEV, 3. september

Kell 17 avatakse Tartus Vanemuise väikeses majas EV100 teatriprogrammi "Sajandi lugu" lõpetamine ja festival Draama 2018 avatseremoonia.

3.-4. septembrini toimub Tallinnas huvirühmade konsultatsioon ÜRO Keskkonnaassamblee IV kõrgetasemelise kohtumise (UNEA-4) ette valmistamiseks. Assamblee teemaks on ökoinnovatsioon, mis järgib Eesti EL eesistumise teemat, osalema on oodatud ÜRO Keskkonnaprogrammi juurde akrediteeritud organisatsioonid. ÜRO Keskkonnaassamblee huvirühmade konsultatsioon toimub esmakordselt Eestis ja annab hea võimaluse tähistada Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva koos laiendatud Euroopa regiooni erinevate huvirühmadega.

TEISIPÄEV, 4. september

KOLMAPÄEV, 5. september

NELJAPÄEV, 6. september

REEDE, 7. september

7. septembril avatakse Tallinna vanalinnas Katariina kirikus Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liidu näitus "Ajatus". Eesti Vabariigi 100. sünnipäeval keskendub näitus Eesti pärandile. Näitus jääb avatuks 7. oktoobrini.

LAUPÄEV, 8. september

PÜHAPÄEV, 9. september

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles