Teelt välja sõitnud auto kõrvalt leiti hukkunu

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseisõiduk.
Politseisõiduk. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees.

Täna öösel leiti Ida-Virumaal Tallinna-Narva maantee ääres teelt välja sõitnud auto juurest hukkunu.

Täna kella 2.22 ajal avastati, et Ida-Virumaal Vaivara vallas Tallinn-Narva maantee 199. kilomeetril on toimunud liiklusõnnetus, teatas siseministeerium. Sõiduauto Volkswagen Passat oli teelt välja sõitnud ja rullunud üle katuse. Sõiduauto juurest leiti 31-aastase Vladislavi surnukeha. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitamisel.

Eile nõudsid liiklusõnnetused kahe inimese elu.

Eile öösel toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kopli 37a juures, kus sõiduauto Citröen Xsara, mida juhtis 19-aastane Priit, sõitis vastu posti. Sõidukis kaasreisijana olnud 19-aastane Andres hukkus sündmuskohal, 19-aastane Mario ja 19-aastane Kristina toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Keskpäeval toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Pala vallas Assikvere-Pala tee 3,5. kilomeetril, kus sõiduauto Volkswagen Passat, mida juhtis 47-aastane Enno sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Sõidukijuht hukkus sündmuskohal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles