Lapsele ihunuhtluse andmine viis ema kohtu alla

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema lasi tütre kallal käiku nii püksirihma kui riidepuu.
Ema lasi tütre kallal käiku nii püksirihma kui riidepuu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kriminaalsüüdistusega kohtu alla naise, kes süüdistuse järgi andis oma alaealisele tütrele korduvalt ihunuhtlust.

Eeluurimisel kogutud andmetel sattus 37-aastane tallinlanna esimest korda seadusega pahuksisse mullu suvel, kui otsustas oma toona 12-aastast tütart karistada ja lõi talle püksirihmaga vähemalt kuuel korral jalgade piirkonda. Löömise tagajärjele tundis
laps valu ning tema jalgadele tekkisid verevalumid.

Sama aasta septembri alguses vihastas ema taas oma tütre ja viimase sõbranna peale, tirides neid Tallinna kesklinnas Solarise keskuses juustest. Veidi hiljem koju jõudnuna käskis aga naine tütrel pikad püksid jalast võtta ning seejärel lõi ta lapsele puidust riidepuuga vähemalt 20 korral vastu jalgu ja puusa piirkonda.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai naine süüdistuse kehalises väärkohtlemises ja piinamises, mis võib talle süüdimõistmise tuua kuni viieaastane vangistus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles