TV3: Tomski oblasti kultuurijuht käis uurimas Tallinna linna

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nii nagu käisid eestlased tänavu septembris Tomskis enda kultuuri tutvustamas, tulevad sealsed elanikud peagi meile külla.


Täna käiski Tomski oblasti kultuurijuht Andrei Kuzotškin juba Tallinna linna uurimas ning meenutas eredaima mälestusena meie visiidist veel tänagi Tanel Padari kontserti ning rahvatantsijaid, vahendasid TV3 «Seitsmesed uudised».

Tänane külaline tutvuski Maarjamäe lossis näitusega «Eesti 90». Veel käidi niisama linnas jalutamas ning õhtused plaanid näevad ette teatrikülastust.

Ametlikum kohtumine kultuuriministeeriumiga toimub aga järgmisel nädalal.

Programmi poolest ei kavatse tomskilased eestlastele aga mingil juhul alla jääda. Nii vägevat meest nagu Tanel Padar pole isegi neilgi, tunnistas Kuzotškin.

Tomski kultuurijuht suundub tagasi koju siinseid uudiseid viima 2. jaanuaril, et siis 4. Juulil tagasi tulla. Siis on tal kaasas aga juba Siberi delegatsioon, kellega plaanitakse minna nii Tallinnasse, Tartusse, kui Kohtla-Järvele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles