Oksjonivõitja saab võimaluse Evelin Ilvesega koos õhtust süüa

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Arno Saar / Õhtuleht

SOS Lasteküla korraldab heategevusliku oksjoni, kus pakutakse võimalust õhtustada koos presidendi abikaasa Evelin Ilvesega Tallinna kõrgeimas restoranis.

SOS Lasteküla viib 11.-20 novembrini Osta.ee keskkonnas läbi heategevusliku oksjoni, millest laekuvate vahendite eest soetatakse lasteküla lastele talveks spordivarustust, teatas SOS lasteküla.

Oksjonil pakutakse võimalust osta kunstiteos või minna õhtusöögile koos põneva persooniga. Oksjonil on pakkumisel kaheksa õhtusööki.

Evelin Ilves õhtusöök toimub Radisson Blue hotelli 24. korrusel asuvas baar-restoranis Loung 24, mille peakokk Irena Dmitrieva on koostanud talvise menüü kasutades parimat Eesti toodangut. Oksjoni võtjale (kokku 4 inimest) koos presidendi abikaasa Evelin Ilvese ning SOS Lasteküla esindajaga, valmistatakse neljakäiguline erimenüü koos veinidega.

Õhtusöök toimub 2012a jaanuaris või veebruaris ja see aeg lepitakse kõigi asjaosaliste vahel eraldi kokku.
Lisaks Evelin Ilvesele on võimalik heategevuslikule õhtusöögile minna koos Kristina Smigun-Vähi (restoran Ribe), Mart Poom (restoran Dominic), Urmas Paeti (restoran Lucca), Gert Tiivase (restoran Ö), Joakim Heleniuse (restoran Chedi) või Anne Veskiga (restoran Moon). Ka pakutakse võimalust soetada õhtusöök Keila SOS Lasteküla peremajas ema Erika ja tema laste seltsis.

Lisaks õhtusöökidele on oksjonil ka kokakunsti lühikursus koos meisterkokkade Rain Käärsti ja Allan Kuningaga. Swissotel on välja pannud ööbimise kahele eksklusiivses sviidis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles