Kuressaares lasti auto pihta

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhupüss. Foto on illustreeriv.
Õhupüss. Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Kuressaares Uuel tänaval tulistati oktoobri viimasel nädalavahetusel tõenäoliselt õhupüssist sõiduautot, mille juht õnneks ise pihta ei saanud.

26-aastane Erki sõitis 29. oktoobri õhtul kella üheksa paiku oma Audiga mööda Uut tänavat bussijaama suunas, kui kuulis mingisugust prõksatust vastu auto keret, kirjutab Meie Maa. «Algul mõtlesin, et mõni väike kivi tabas rehvi mustri vahelt üles paiskudes masinat, aga asi tundus kuidagi kahtlane,» rääkis Erki.

Ta sõitis autoga natuke maad edasi, et juhtunut lähemalt uurida. Ümber masina tiiru teinud mees avastas juhipoolse külje tagumisel poritiival väikese ümmarguse jälje. Tabamus oli poritiiva mõlki löönud ja eemaldanud ka natuke värvi.

«Seda ei osanud küll kohe aimata, et see õhupüssi kuul võib olla,» lausus Erki. Jälje läbimõõtu arvestades oli ta kindel, et tegemist oli just õhupüssi kuuliga. Mees helistas kohe politseisse. Sealt soovitatud laskmise kohta avaldus teha.

Erki läks ise Uuele tänavale tagasi, lootes tulistaja kätte saada, kuid käik tulu ei toonud. Autoomanik vestles ka elanikega lähedusse jäävatest kortermajadest, kust poolt kuul võis tulla, kuid keegi ei olevat midagi näinud ega kuulnud. Küll aga teadis üks elanikest rääkida, et pidevalt sealkandis hulkuva kassi pihta pole seni keegi tulistanud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles