Kurikaelad tühjendasid piisonifarmi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupühade ajal murti sisse Piisoni Salooni kontorisse.
Jõulupühade ajal murti sisse Piisoni Salooni kontorisse. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Jõulupühade ajal murti sisse Lääne-Virumaal asuvasse piisonifarmi, kust viidi ära nii alkoholi kui kütust. Omanik pakub vaevatasu inimestele, kelle abil õnnestub kurikaelad tabada.

Ajavahemikul 23. detsembrist kuni 26. detsembrini murti sisse Lääne-Virumaal Uuemõisa külas asuva piisonifarmi kontorisse, teatas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Politsei teatel varastati sülearvuti, raamatuid ning kütusehoidlast 75 liitrit eriotstarbelist diiselkütust.

Asju võeti üsna juhuslikult, varastati nii vorsti kui ka alkoholi, aga näiteks kohvipakki kaasa ei võetud, rääkis piisonifarmi omanik Hillar Pulk Postimees.ee'le. Tema sõnul lõhkusid vargad ka akna. «Eks see tööd veidi häirib, aga ega elu sellepärast seisma jää,» sõnas Pulk.

Esialgu on kahju suuruseks hinnatud 25 675 krooni. Omaniku on välja pannud rahalise tasu informatsiooni eest, mis viib kurjategija tabamiseni. Selle suurust ei soovinud ta avalikustada. Infot vahejuhtumi kohta võib anda telefonil 322 2645.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles